Qui animarà en Xic? Una història de la Vall dels Mumin

16,50

Per primer cop es publica en català aquest clàssic de la literatura infantil editat el 1960. És el segon llibre àlbum de Tove Jansson, una obra que va trencar amb totes les normes de disseny, colors i arguments de l’època.

Aquest llibre és una tendra lliçó de vida per aprendre a expressar els sentiments i a relacionar-se amb els altres. El protagonista d’aquesta història és en Xic, un nen tímid i esquívol, que emprèn un llarg viatge fugint de l’aïllament. El lector s’endinsarà en una història poètica d’aventures en què els seus protagonistes aconseguiran superar la por, la timidesa i la soledat i, al final, faran que aquests sentiments ressorgeixin i es transformin en relacions càlides, en amistat i amor.

Tove Jansson (Finlàndia, 1914-2001) està considerada com una de les millors novel·listes de la literatura escandinava contemporània, guardonada amb el prestigiós Premi Andersen. L’any 1945 va començar a escriure les primeres històries del petit trol Mumin i els personatges de la vall dels Mumin. Ente el 1952 i el 1960 Il·lustrà i escriví l’històric títol Qui animarà en Xic? que ha estat traduït a més de 35 idiomes, i fins i tot s’ha adaptat per a una animació i una obra de teatre.

ISBN:

978-84-949530-5-7

Autora:

Tove Jansson

Traductora:

Elena Martí i Segarra

Formato:

21 X 28,5 cm

Páginas:

28

Encuadernación:

Tapa dura

PVP sin IVA:

15,87 €

download   Descargar Ficha

Temas