3a edició de la Setmana de l’Àlbum

Les properes setmanes estarem ben enfeinades perquè torna la Setmana de l’Àlbum. El festival literari es consolida com a la cita imprescindible per a tots aquells interessats en el món de l’àlbum il·lustrat, amb un programa d’activitats que en aquesta edició gira entorn del tema «Llibres que obren mons».

La Setmana de l’Àlbum, que amb aquesta compleix ja tres edicions, se celebrarà entre el 2 i el 17 de Novembre, les dates de Barcelona i Sevilla són del 2 al 10 novembre, i les de Madrid, Almeria, i Màlaga del 9 al 17 novembre. La Setmana de l’Àlbum és un punt de trobada entre professionals i amants de l’àmbit literari entorn d’activitats multidisciplinàries com conta contes, taules rodones o activitats a l’aire lliure amb il·lustradors; activitats dirigides a públic de totes les edats.

En aquesta 3a edició Setmana de l’Àlbum també se celebrarà a diferents ciutats de Catalunya com ara: Artés, Banyoles, Cornella de Llobregat, Martorelles, Montcada i Reixac, Pallejà, Piera, Sabadell, Torredembarra, Sitges  o Vic.

Entre les activitats de la Setmana de l’Àlbum cal destacar el II Fòrum ‘L’Àlbum a l’aula’, adreçat a professionals del sector educatiu i de la literatura infantil i juvenil. Enguany s’ha organitzat a tres ciutats: Barcelona, Madrid i Saragossa. A Barcelona, se celebrarà els dies 8 i 9 de novembre. Us podeu descarregar les activitats del II Fòrum ‘L’Àlbum a l’aula’ a Barcelona aquí.

L’acte inaugural tindrà lloc el dissabte 2 de novembre davant la Biblioteca de Nou Barris. Allà us convidarem a navegar entre illes d’Àlbum, diferents punts de lectura, amb activitats dinamitzades per narradors orals i talleristes, que explicaran contes per a públic familiar. ⁣Les nenes i nens viatjaran amb el seu passaport lector per les diferents illes, on podran endinsar-se en àlbums de temàtiques diverses. ⁣

El darrer dia hi ha previst crear “l’Àlbum gegant”, on sis il·lustradors realitzaran un àlbum gegant en directe inspirant-se en el text treballat prèviament per alumnes de 4t i 5è de les escoles Pràctiques i Cavall Bernat del barri de Sants de Barcelona.

Durant aquests dies no us perdeu les nostres activitats amb firma Coco Books:

L’art és a tot arreu!

Descobrir l’art per un mateix és la millor manera d’interpretar i crear. Es realitzarà un passeig a través del llibre “El meu museu” i en Max, el seu protagonista. Després els infants podran experimentar i crear la seva pròpia obra inspirant-se en els grans artistes.

Autor: Carlota Miralbell Riera

Anys: +4

Ciutat: BARCELONA – Cornellà de Llobregat

Localització: Biblioteca Central de Cornellà – Carrer de Mossèn Andreu, 15

Data: 05/11/2019

Horari: 18:00 – 19:00

Ciutat: BARCELONA – Sitges

Localització: Biblioteca Santiago Rusiñol – Pl. Ajuntament s/n

Anys: +4

Data: 09/11/2019

Horari: 11:00 – 12:00

També participarem a les xerrades de Tardes al Pati: Jornades per a professionals de la il·lustració i l’edició amb:

Tot el que la tipografia pot fer per tu

Autor: Monica Carulla, editora de CocoBooks i Lorena Alonso Noblom

Ciutat: BARCELONA

Localització: Centre Cívic Pati llimona – C/ del Regomir, 3

Anys: +16

Data: 07/11/2019

Horari: 18:30 – 19:30

Jornades per a professionals de la il·lustració i l’edició

del 4 al 7 de novembre, cada tarda a les 18:30h al Centre Cívic Pati Llimona (c/ Regomir, 3)

Preu: 15€ abonament pels quatre dies

10€ entrada d’un dia

Més informació i inscripcions a: info@webdelalbum.org

I si encara voleu més aquí teniu tota la programació.

Compartir:

Otras entradas

Karen Jameson

Karen Jameson Es autora de libros infantiles, poeta, maestra y promotora de la alfabetización y la lectura. Vive y trabaja

leer más

Dick Bruna

Nacido en Utrecht el 23 de agosto de 1927, es el padre de la querida Miffy. Sus ilustraciones son conocidas

leer más

Temas