A l’altre costat del mar

18,50

Yukiko Noritake

D’una banda hi ha en Leo, que viu en una ciutat a prop d’un port on van i venen grans vaixells on ara no hi han peixos. De l’altra, en Phara, que viu en una illa envoltada per un mar ple de peixos de colors. La mateixa extensió d’aigua els separa i els uneix. Dues realitats molt diverses i dos destins que ens fan reflexionar.

Aquest és un àlbum amb dues entrades, es pot llegir en totes dues direccions: l’una del costat de la ciutat i l’altra del costat de l’illa, per mostrar com de preciosos són els nostres oceans i com ens uneixen i com ens poden separar. Perquè les decisions que prenem cadascun de nosaltres tenen conseqüències per a tots.
Com a continuïtat del seu títol anterior, El bosc del germans, Yukiko Noritake desplega el seu missatge ecològic en gran format, amb colors alegres i continua jugant amb els paral·lelismes. Una metàfora magnífica de com les nostres accions modelen la natura que ens envolta. Un àlbum contemplatiu que porta una reflexió amb molta delicadesa, posant la mar com a protagonista.

L’anterior títol de la mateixa autora EL BOSC DELS GERMANS, que conté també una meravellosa reflexió ecològica, ha guanyat els següents premis:

– Premi Libr’à Nous 2021 de França.
– Nominat als Premis Sorcières 2021 de Portugal.
– Guanyador dels Mejores Libros para Niños y jóvenes del Banco del Libro de Venezuela.

ISBN: 978-84-127236-4-9

Formato: 28,5 x 36 cm

Páginas: 32

Encuadernación: Tapa dura

PVP sin IVA: 17,79 €

downloadDescargar Ficha 

 

 

Temas