Els Mumin al Handmade Festival de Barcelona

A Coco Books estem emocionades i enfeinades perquè aquest any participarem al Handmade Festival. La veritat és que ja en teníem ganes perquè la majoria dels nostres llibres incentiven a partir de manualitats i propostes creatives la part més imaginativa dels nens i nenes.

En el Handmade Festival s’hi poden trobar totes les manualitats que et puguis imaginar, els creadors nacionals i internacionals de referència i moltes sorpreses úniques del sector. Expositors, tallers, masterclass, xerrades, concerts, mercats, demostracions, àrees de treball i activitats úniques per a tota la família durant tres dies a Barcelona, la ciutat per excel·lència del Do It Yourself!

Mumin Parc

Aquest any la fira està dedicada a l’estil i esperit nòrdic, per això no hi podien faltar la família Mumin de Tove Jansson. Veniu a veure’ns al Mumin Parc a on podreu descobrir els personatges més populars de la literatura infantil escandinava! Us hi esperen un munt de jocs, creativitat i diversió al voltant dels Mumins.

Coneix una mica millor el món dels Mumin.

Descripció personatges

Drescripción personajes

Compartir:

Otras entradas

Karen Jameson

Karen Jameson Es autora de libros infantiles, poeta, maestra y promotora de la alfabetización y la lectura. Vive y trabaja

leer más

Dick Bruna

Nacido en Utrecht el 23 de agosto de 1927, es el padre de la querida Miffy. Sus ilustraciones son conocidas

leer más

Temas