Els nostres tallers a Món Llibre’18

Aquest any una vegada més, Coco Books ha participat al Món Llibre, la festa de la literatura infantil i juvenil de Barcelona. Un festival a on s’hi troben les editorials més importants, els autors i autores, els il·lustradors i il·lustradores i sobretot els lectors. Dos dies plens de tallers creatius i espectacles per a tota la família. La veritat és que és una cita molt important per a nosaltres i a on no hi podem faltar!

Taller Un día a Ricetown

En aquesta edició, Coco Books va fer tres tallers. Un sobre el llibre Un día en Ricetown a on els nens i nenes van poder crear, dibuixar, jugar i conèixer una mica millor els súper famosos Ricemonsters.

Aquí un resum en imatges.

            

Taller de La Ciutat

També van fer un taller amb el llibre La Ciutat d’Ingela P.Arrhenius pensat pels més petits. A ons se’ls convida a descobrir tots els detalls del llibre. I així aprendre i observar tot allò que ens envolta: animals, objectes, persones i espais. Una bonica proposta per jugar amb els elements de la ciutat, del poble o del barri.

La veritat és que s’ho van passar molt bé, mireu, mireu…

 

 

 

Taller d’Hola, Natura

I per acabar, Hola, Natura, el taller amb més èxit de tots, i el que ens feia molta il·lusió estrenar a Món Llibre. A on tots els participants van poder dibuixar, aprendre, respectar, estimar i connectar amb la natura a través d’una divertida gincama.

 

 

Compartir:

Otras entradas

Temas