Ens veiem al Món Llibre 2021

Vine a veure’ns al Món Llibre hi estarem amb l’activitat de L’arquitecte i l’arbre a l‘activitat «Casa (o) natura»

Santi Rovira i la seva inseparable guitarra ens explicaran una història sobre un edifici i un arbre. L’Òscar, un arquitecte que té devoció per la bellesa de les línies rectes, i en què tot ha d’estar quadrat, classificat, ordenat i organitzat, es troba amb un gran dilema: un arbre cau enmig de l’edifici que ell ha projectat i que ja està en construcció; es pot conviure amb l’arbre sense que faci nosa als uns i als altres?

Basat en L’arquitecte i l’arbre. Un àlbum il·lustrat que ens mostra la convivència entre la ciutat i la natura. Com els humans arribem a exigir-nos per adaptar-nos a l’imprevist, com descobrim, que a partir del caos, neix la nostra creativitat, i com podem entendre, respectar i estimar la natura, malgrat que es presenti inesperadament. Un llibre de Thibaut Rassat.

Quan: dissabte 17 d’abril
Hora: a les 11 h
On: CCCB (Hall i Pati de les Dones)
Edat: a partir de 5 anys
Entrada: cal fer reserva prèviaSi no us hi podeu inscriure, estigueu atents a les nostres xarxes perquè a la tardor tornarem a organitzar aquesta activitat.

Compartir:

Otras entradas

Karen Jameson

Karen Jameson Es autora de libros infantiles, poeta, maestra y promotora de la alfabetización y la lectura. Vive y trabaja

leer más

Dick Bruna

Nacido en Utrecht el 23 de agosto de 1927, es el padre de la querida Miffy. Sus ilustraciones son conocidas

leer más

Temas