Vine, juga i coneix els Ricemonsters i Metròpolis al Món llibre

L’abril ja és aquí i això vol dir primavera i bona temperatura per… una nova edició del Món Llibre!!!

Com cada any Coco Books hi participa amb les nostres propostes que tan agraden al públic infantil. Tallers dissenyats per a que els nens i nenes puguin expressar-se de forma artística, aprenent coses noves i passant-s’ho súper bé. Per això, els treballem tant i cuidem sempre el detall més petit.

Els propers dies 8 i 9 d’abril, ens podreu trobar al matí a l’espai 23- taller blanc (Mapa). Els tallers que oferirem estan basats en dues de les nostres darreres novetats.

TALLER RICEMONSTERS

Crea, dibuixa i juga amb els RiceMonsters. Vine puja a l’autobús, entra a la perruqueria, compra en el mercat, i vesteix-te per la festa. Insereix els Ricemonsters en les ranures de les pàgines, inventa i dibuixa divertides històries amb ells. Passa un dia genial a Ricetown!

Horari: dissabte 8 d’abril a les 11.30

Edat: a partir de 6 anys.

Activitat gratuita

TALLER METRÒPOLIS

Un futbolista, un edifici gegant o un dromedari, perduts… ajuda’ls a trobar la seva Metròpolis. Fes la volta al món! Aprèn geografia, coneix els tresors culturals, l’arquitectura, les principals atraccions turístiques, les curiositats i les especialitats culinàries més típiques i exquisides de les grans metròpolis de la Terra.

Horari: dissabte 8 i diumenge 9 d’abril a la 13h

Edat: a partir de 6 anys.

Activitat gratuita

Us hi esperem!!!

Compartir:

Otras entradas

Temas